Toolbox
Košarica za download (0)
Indeks proizvoda
450x280_Produkt_SycoTec

RÖFIX SycoTec

 

Svijet se fasada mijenja

Tonovi boja sve su tamniji i intenzivniji. Trendovi naglaska na novu eleganciju i bezvremensku estetiku potaknule su promjene i kod nas u RÖFIX-u.

Prilagođavamo se željama svojih kupaca i partnera te svojim sistemskim rješenjem za fasade RÖFIX SycoTec (engl. SystemicCoating Technology) stvaramo temelje za inovativnu i trajno vrijednu zaštitu zahtjevnih fasada.

Fasada je više od samog razdvajanja unutarnjeg i vanjskog prostora. Ona odražava individualnost investitora, stvaralačku estetiku projektanta, kao i visoku umjetnost u obradi.

I fasada se istroši

Međutim, i najljepša će se fasada u jednom trenutku prirodno istrošiti. To ni mi ne možemo spriječiti. Možemo, međutim, spriječiti čimbenike koji ubrzavaju to trošenje.

Ustrajnim smo istraživačkim radom razvili sistemsko rješenje RÖFIX SycoTec, zahvaljujući kojemu će promjene tona boje, pukotine i deformacije, kao i biološke reakcije na tamnim fasadama ubuduće biti stvar prošlosti.

Podignuta ljestvica kvalitete

Inovativnim sistemskim rješenjem RÖFIX SycoTec podignuta je ljestvica kvalitete oblikovanja fasada. Na taj je način olakšan rad projektantima, ali isto tako i izvođačima radova.

RÖFIX SycoTec sistemom prepoznati su visoki zahtjevi prakse, jer su uzeti u obzir sloboda dizajniranja fasada, odnosno estetski zahtjevi s jedne strane, ali isto tako i još važniji zahtjevi kada su u pitanju vremenski uticaji, te mehanički i biološki aspekti prilikom i nakon oblikovanja fasada.

Prednosti sistema RÖFIX SycoTec ukratko

  •   sloboda oblikovanja čak i ako je vrijednost odbijanja sunčeve svjetlosti ispod 25 %
  •   sistemski osigurana briljantnost boje i postojanost tona boje
  •   za dugotrajno čiste fasade s povećanom zaštitom od algi i gljivica
  •   provjerena otpornost na udarce: najbolja moguća klasa prema ETAG-u 004
  •   za novogradnju i sanaciju, masivnu gradnju ili toplinsko-izolacione sisteme (TIS)
  •   siguran u primjeni i efektivan radniučinak.

 

RÖFIX SycoTec će Vas oduševiti, isprobajte ga!