Toolbox
Košarica za download (0)
Indeks proizvoda
Umwelt & Verantwortung RÖFIX polaže u sveukupan menadžment okoliša

Okoliš i odgovornost

 

Spriječiti zagađivanje

Najbolja strategija za okoliš, je smanjiti odnosno u najvećoj mjeri spriječiti nastajanje tvari koje zagađuju okoliš. Ključ toga je integracija sistema i procesa. 

  • Procese razviti na učinkovit način, a proizvode na što jednostavniji način s minimalnom količinom sadržajnih sastojaka
  • Čuvanje prirodnih izvora ovdje označava manji utrošak energije, manji utrošak materijala i minmalno korištenje površina.
  • Kreativne ideje omogućuju smanjenje troškova proizvodnje,  povoljnije održavanje  i najbolje uvjete za povoljne troškove odlaganja otpadnih materijala

 

Vratimo prirodu ljudskom životnom okruženju

Temeljni malteri i malteri za zidanje predstavljali su naše početke.

Prema RÖFIX-ovu standardu kvaliteta, danas mu pripada preko 200 proizvoda, koji su u potpunosti usklađeni sa specifičnim područjima primjene u saniranju i novogradnji.

Prirodni materijali

Prirodni građevinski materijali kao što su RÖFIX plemeniti malter od visokovrijednog, bijelog mramornog pijeska, ili visokovrijedan gotovi malter kao što je RÖFIX silikatni malter i RÖFIX silikonski malter na bazi silikonskih smola u preko 300 nijansi standardnih boja sinonim su za kvalitet i vrijednost, te su rado korišteni proizvodi.