Toolbox
Košarica za download (0)
Indeks proizvoda
RÖFIX Renofinish®

RÖFIX Renofinish®

 

Nova generacija univerzalne mase za renoviranje i gletanje

Sve dobre stvari dešavaju se tri puta! RÖFIX predstavlja novi, inovativni sistemski proizvod iz uspješne generacije RENOproizvoda.

Pored RÖFIX Renostar® i RÖFIX Renoplus®, logičnim slijedom zaokružen je asortiman iz područja  namijenjenog za renoviranje ili novogradnju.

Također je posebno prikladan i za stanogradnju koja je usmjerena na ekologiju ili građevnu biologiju.

Tehničko unaprjeđenje

Treća generacija predstavlja tehničko unaprjeđenje dokazanih i kod građevinskih radnika omiljenih sredstava za rješavanje problema - RÖFIX Renostar® i RÖFIX Renoplus®.

Pomoću ove dvije univerzalne mase za izravnavanje i malterisanje, koje se odlično obrađuju, uspješno su prerađeni milijuni kvadratnih metara na starim i novim površinama.

Od Berna do Beča, od Milana do Bukurešta, ova dva rješavača problema omiljeni su kod korisnika u renoviranju ili u novogradnji.

300x300_Produkt_Renofinish_02

 

300x300_Produkt_Renofinish_01

Nepobitne prednosti

Besprijekorna, podatna kvaliteta obrade, univerzalna mogućnost primjene, velika moć prianjanja, posebna otvorenost za difuziju vodene pare i elastičnost već godinama zadovoljavaju korisnike, projektante i investitore.

Sada je RÖFIX dodatno razvio ovaj sistem proizvoda i osim mase za renoviranje i izjednačavanje RÖFIX Renostar®, malteri za renoviranje i izravnavanje RÖFIX Renoplus®, nudi masu za renoviranje i izravnavanje RÖFIX Renofinish® NOVO!

Pomoću RÖFIX Renofinish-a moguće je izvesti visokokvalitetne, zaglađene površine na vanjskim i unutarnjim površinama.

Karakteristike proizvoda

Proizvod daje otpornu glatkoću uz istovremene prednosti mineralnog krečnog proizvoda: mineralne prirodne sirovine, otvorenost na difuziju vodene pare, visoka elastičnost i otvrdnjavanje uz minimalna naprezanja.

RÖFIX Renofinish® može se primijeniti i kod renoviranja malih površina i kod mašinske obrade zidova ili plafona objekta.

Budućnost mineralnih masa

Ovaj mineralni, prirodni proizvod pruža prednosti mase za izravnavanje na bazi krečnog hidrata te se u preradi, primjeni i mogućnostima oblikovanja može kombinirati sa svim sredstvima za izravnavanje površina.

Ova je masa za izravnavanje prikladna i za renoviranje i za izravnavanje na području objekata velike površine s maksimalnim zahtjevima.

RÖFIX Renofinish® je budućnost mineralnih masa za prianjanje i izravnavanje površina. Vezano za aktualne protupožarne propise iz norme ÖNORM B3346 i ÖAP-smjernice VAR6 – vidjeti poglavlje „Kvalitativni zahtjevi na malterisane površine“.