Toolbox
Košarica za download (0)
Indeks proizvoda
RÖFIX Renofino®

Novi član u obitelji RÖFIX RenoFamily

 

RenoFamily proširuje svoj asortima 

Proizvodi iz asortimana RÖFIX RenoFamily poznati su kao univerzalna rješenja Vaših problema na gradilištu. Zbog mineralnog sastava s visokim udjelom kreča i visoke paropropusnosti odlikuje se i odličnom obradivošću i izrazito dobrom prionjivosću.

RÖFIX Renofinom® svidjet će se mnogim izvođačima građevinskih radova, osmišljen je kao univerzalni fini malter specijalno za primjenu izrade finih strukturiranih površina.

Kompetentni krečni proizvod za fine površine

Renofino® ima finiju strukturu od Renoplusa®, a grublju od Renostara® te je  idealan je za naknadnu obradu starih površina kao i za izradu novih, finih malterisanih površina.
Fina struktura površine koja se postiže s Renofino®-om - granulacije 0,8 mm - odgovara velikom broju tradicionalno i moderno  obrađenih malterisanih struktura.

Tipične tradicionalne površine kao npr. plemenita fina struktura (Edelfino) je s Renofinom® izvodiva bez ikakvih problema.

Miljenik svakog izvođača građevinskih radova

Novi član obitelji RenoFamily oduševljava prije svega zbog svoje jednostavne obradivosti i univerzalne primjene, kao i lijepe strukture. Renofino® predstavlja idealnu podlogu za sve vrste građevinskih boja i premaza.

Ukoliko se želi istaknuti fina struktura maltera, najbolje je koristiti mineralne boje kao npr. krečne ili silikatne jer se s njima postižu najbolji rezultati.

Graditi po sistemu

Renofino® je inovativni sistemski proizvod u sistemu RenoFamily, a u kombinaciji s Renostar®-om i Renoplus®-om, predstavlja idealnu završnu žbuku.

Više informacija potražite u našoj RenoFamily brošuri ili na stranicama naših proizvoda.

RÖFIX RenoFamily 2,10 MB