Toolbox
Košarica za download (0)
Indeks proizvoda
450x280_Polidekorfino_referenz

Brzo i jednostavno do glatkih zidova uz RÖFIX POLIDEKOR FINO

 

ZADOVOLJSTVO KUPCA

Naš glavni cilj jest zadovoljstvo naših kupaca, stoga ulažemo veliki trud kako bismo održali kontinuirani korak sa zahtjevima tržišta, ali i svakog kupca ponaosob.

Onda kada stvorimo proizvod poput RÖFIX Polidekor Fino / Fine pastozne krečne glet mase koja je ekološki prihvatljiva i već u fabrici zamiješana i spremna za upotrebu, sa ponosom možemo reći da smo svoj cilj dostigli i ispunili više od očekivanog.

KARAKTERISTIKE I BITNE ČINJENICE

RÖFIX Polidekor Fino sjedinjuje više bitnih karakteristika:

  • Krečna, univerzalna masa za malterisanje i gletanje, izrazito fine strukture koja posjeduje mogućnost toniranja
  • Proizvod je moguće primijeniti na slijedeće fine podloge: beton, žbuka, gips-kartonske ploče na unutarnjim zidovima i stropovima
  • RÖFIX POLIDEKOR FINO koristi se za premazivanje udubljenja na stropovima, gotovih elemenata, zidnih ploča te za izjednačavanje krečno-cementnih temeljnih maltera

RÖFIX Polidekor Fino idealan je kao podloga za mineralne unutrašnje boje kao i za završne maltere koji imaju efekt tipičnog krečnog maltera. Baza ovog proizvoda su zračni kreč i disperzijsko vezivo.

300x300_Verarbeitung_POLIDEKOR FINO

300x300_Verarbeitung_POLIFIX

BOJA ODRAZ VAŠE OSOBNOSTI

Ovu raznoliku pastoznu, krečnu glet masu RÖFIX Polidekor Fino moguće je tonirati prema svim tonovima aktualne RÖFIX Ton karte. Individualno, prema svakom ukusu, osobnosti ili ugođaju prostorije koji se želi postići RÖFIX Polidekor Fino Vaš je partner za svaki pothvat.

Sam odabir odgovarajuće nijanse predstavljat će pravu avanturu. Svijetle nijanse vizualno otvaraju prostorije čine ih prozračnim  i ugodnim, dok tamne nijanse prostoriju čine udobnom i urbanom.

Hladni tonovi djeluju hladno, osvježavajuće i funkcionalno, dok topli tonovi stvaraju osjećaj ugode i bliskosti te često ne djeluju inspirirajuće.

RÖFIX Svijet boja i proizvoda je uvijek otvoren za nova perspektivna rješenja za postizanje harmonije čovjeka i životnog prostora.

RAZNOLIKA PRIMJENA I VELIKE MOGUĆNOSTI

Raznolike mogućnosti primjene, na različite podloge kao i ekološka prihvatljivost ovog krečnog proizvoda te beskrajne mogućnosti toniranja po individualnim željama svakog klijenta doista čine ovaj proizvod iznimnim.

RÖFIX Polidekor Fino zadovoljit će po svojoj kvaliteti i najzahtjevnije klijente.

Stoga, isprobajte ovaj fenomenalni proizvod i uvjerite se! 

News_RÖFIX POLIDEKOR FINO 1,13 MB