Toolbox
Košarica za download (0)
Indeks proizvoda
Baumeister_1

RÖFIX- vaš partner u gradnji!

 

Odgovornost za projekat i sve faze građenja.

Odgovorno savetujemo u svakoj fazi gradnje, te vam stojimo na raspolaganju tehničkim znanjima i dugogodišnjim, internacionalnim iskustvom.

Razumevanje specifičnih potreba u izgradnji.

Da bolje razumemo vaše specifične potrebe saslušaćemo vaše ideje i želje, i predložiti optimalno rešenje primenjivo u praksi. Na raspolaganju su vam naši stručni priručnici i publikacije, smernice o ugradnji, ručni uzorci i video materijali.

 

baumeister_TopNews

Tačan proračun svakog detalja.

Prilikom osmišljavanja komponenti sistema uzimamo u obzir njihovu ekološku procenu i svojstva paropropusnosti. Radi lakšeg i bržeg razumevanja osigurali smo CAD detalje za toplotno-izolacione sisteme, obračun mase za fugovanje, smernice i preporuke za ugradnju koje u PDF-u ili drugim formatima, možete da preuzmete sa naše webstranice.

Pouzdan partnerski odnos.

Stabilnost, dugoročna postojanost, estetika izaštita okoline prioritetni su nam prilikom osmišljavanja novih proizvoda i sistema. Od velike su nam važnosti kvalitet stanovanja, niska potrošnja energije, kao i kvalitetna i zdrava klima prostora u kojima živite i boravite.

Vaš partner za dugoročnu saradnju.

U procesu izgradnje izuzetno je važno dobro planiranje, odabir odgovarajućih sistema i materijala, i profesionalno izvođenje radova. Želja nam je u svakom trenutku pružiti profesionalnu i stručnu podršku za svaki projekat, gradeći sa vama dugoročan partnerski odnos zasnovan na poverenju.

 

Downoad brošura za izvođače i partnere 11,50 MB