Toolbox
Košarica za download (0)
Indeks proizvoda
TIS priručnik Cover

NOVI Priručnik za RÖFIX termo-izolacione sisteme

 

Detaljan priručnik

Termo-izolacioni sistemi važan su proizvodni segment RÖFIX sistemske ponude materijala. Podliježu tehničkim normama i strogom zakonodavstvu.

Kako bi se kompleksnost tematike termo-izolacionih sistema obuhvatila na odgovarajući način, RÖFIX je pripremio detaljan priručnik o termo-izolacionim sistema.

Što obuhvaća

Priručnik za termo-izolacione sisteme sastoji se od nekoliko poglavlja koji obuhvaćaju osnove termo-izolacionih sistema, pregled pojedinih RÖFIX termo-izolacionih sistema kao i način te korake njihove ugradnje.

Svi koraci ugradnje materijala objašnjeni su tekstom uz slikovne prikaze, čime se pojednostavljuju objašnjenja ionako komplicirane ugradnje termo-izolacionih sistema.

 

Kolaž TIS

Zakonodavstvo i propisi

Prvo poglavlje priručnika govori o zakonodavstvu  i stručnim propisima ugradnje termo-izolacionih sistema, kao i o svim vrstama i posebnostima pojedinih RÖFIX termo-izolacionih sistema, ali i o načinu ugradnje.

Posebnosti pojedinih završno-dekorativnih maltera

Drugo poglavlje priručnika bavi se završno-dekorativnim malterima te detaljno objašnjava posebnosti svakog pojedinog završno-dekorativnog maltera kao i način ugradnje.

Najbolji savjeti za boje

U trećem poglavlju našeg priručnika možete pronaći najbolje savjete vezane uz RÖFIX Svijet boja.

Download

Ovdje pronađite cijeli Priručnik za RÖFIX termo-izolacione sisteme za download:

RÖFIX Priručnik za termo-izolacion sisteme 11,70 MB