Toolbox
Košarica za download (0)
Indeks proizvoda
RÖFIX Renopor® – Das Trockensaniersystem

Naš novi film RÖFIX Renopor®

 

RÖFIX proširuje izbor u svojoj videoteci

Od sada u našoj ponudi možete pronaći još jedan poučan film, naime radi se o modernom, ispitanom sistemu suhe unutrašnje izolacije na bazi paropropusnih, kapilarno aktivnih, kalcijum-sulfatnih izolacionih ploča.

Veliki izbor poučnih filmova iz RÖFIX-ove radionice

Kao jedan od vodećih proizvođača građevinskog materijala, itekako smo svjesni važnosti kvalitetne i stručne ugradnje naših materija. Upravo iz tog razloga se već dugi niz godina brinemo o edukaciji naših ciljnih skupina kao i o širenju visokih standarda kod ugradnje istih.

Naši RÖFIX poučni filmovi, kao i naša školovanja, koja nudimo svim karikama u procesu gradnje, od arhitekta do investitora, pomno su pripremljena od stručnjaka iz odjela istraživanja i razvoja kao i od naših tehničkih savjetnika.

Ovakav način komunikacije s tržištem, pokazao se kao iznimno učinkovit način interakcije između svih navedenih aktera, jer upravo na taj način aktivno sudjelujemo u stručnom usavršavanju koje je nesumnjivo najbitniji faktor svake branše pa tako i naše građevnske.

Nema otvornih pitanja

Na često postavljena pitanja poput " Kako pravilno pripremiti i ugraditi ploče za unutrašnju izolaciju?" ili "Kako stvoriti zdravu mikroklimu u stambenom prostoru?" RÖFIX poučni filmovi daju kvalitetne i stručne odgovore. Pojedini koraci za ugradnju RÖFIX sistema prikazani su na stručan način korak po korak.

Strukturierung RÖFIX Renopor®

Zuschnitt RÖFIX Renopor® Systemplatten

Mogućnosti strukturiranja na
RÖFIX Renopor® Suhom unutrašnjem sistemu za saniranje

Rezanje RÖFIX Renopor® ploča

Dostupni su novi poučni filmovi

Trenutno RÖFIX nudi široku paletu kvalitetnih i poučnih filmova za pravilnu primjenu materijala. Najnoviji film posvečen je pravilnoj i stručnoj ugradnji bezcementnih, kalcijum-sulfatnih ploča za unutrašnju izolaciju i sanaciju u unutrašnjim prostorima. U ovom filmu predstavit ćemo Vam sve komponente RÖFIX Renopor® Suhog sustava za saniranje.

Uz film do rješenja problema

"Kako se riješiti i sanirati plijesan na unutrašnjim zidovima?", "Kako trajno riješiti problem s unutrašnjom kondenzacijom?", "Mogu li se kalcijum-sulfatne ploče aplicirati direktno na stare malterisane površine?" Odgovore na ova i mnoga druga pitanja vezana za unutrašnju izolaciju i sanaciju dobit će te upravo u ovom novom filmu.

 

Postupak

Komponente

Priprema podloge

  • Postavljanje trake za izolaciju

Priprema

Postavljanje ploča

Završni sloj

  • Grundiranje RÖFIX Renopor predpremazom
  • Punopovršinsko armiranje
  • Strukturiranje
  • Premazivanje

 

Systemkomponenten RÖFIX Renopor®

Полагане на RÖFIX Renopor® плочи

Komponente
RÖFIX Renopor® Suhog sistema za saniranje

Pravilno postavljanje
RÖFIX Renopor® ploča

Nastavak slijedi

Obzirom na raznovrsnost tema i područja primjene, RÖFIX vrijedno radi na novim filmovima koje ćemo Vam uskoro predstaviti. Sve naše filmove pronađite na našoj internetskoj stranici ili na našem Youtube kanalu "RÖFIX TV".

RÖFIX Dreharbeiten

RÖFIX TV

„RÖFIX TV“, naš Youtube kanal

Naš RÖFIX YouTube kanal zaista ima što za ponuditi