Toolbox
Košarica za download (0)
Indeks proizvoda

RÖFIX 793 SalePepe Prani malter/žbuka s dodatnim efektima

 
Download:
tehnički list tehnički_list_RÖFIX_793_SalePepe_Prani_malter_žbuka_s_dodatnim_efektim_DC0068825.PDF
372,45 kB
IM0008455_md.jpg btn_search

Polugotovi, mineralni, strukturni završno-dekorativni malter, otporan na vremenske uslove. SalePepe se dopunjuje s 40% odgovarajućih dodataka (na krečno-cementnoj bazi s individualnim dodatkom granulacije). Primjenjiv na TIS i krečno-cementnim temeljnim malterima u vanjskom području. Ugradnja i naknadna obrada jednaka kao i kod krečnih maltera.

Fasade od plemenite žbuke u boji izložene vremenskim utjecajima i fasadne toplinsko-izolacijske sustave potrebno je premazati paropropusnim i vodoodbojnim premazom.

Kod primjene na TIS-u, RÖFIX 793 Sale Pepe tvornički sadrži algicidno-fungicidni dodatak. Prilikom narudžbe napomenuti ukoliko je potrebna isporuka sa zamiješanim dodatkom.

Svaku mješavinu izvođač treba na vrijeme i po pravilima struke isprobati prije nego krene s radom.

RÖFIX nema uticaja na kvalitetu i kakvoću korištenih dodataka. Dodatak koji posjeduje kakvoću pijeska npr. za beton u pravilu odgovara. Dodaci s finim udjelom smanjuju čvrstoću, mijenjaju vodoupojnost te zahtjevaju precizno ispitivanje prije primjene.

SalePepe nije debeloslojni sistem maltera. Nanosi se do max. 1,5 puta od najveće granulacije zrna. Ako se u dodatku nalaze samo pojedina krupnija zrna, malter fine granulacije ne smije prekriti veću, već samo manje granulacije zrna.

Sale Pepe je specijalni proizvod za individualno oblikovanje. Prirodno starenje je u potpunosti normalno i ne vrednuje se kao manjkavost.

Unutra/vani Izmješati prije upotrebe Ručno ugrađeno Temperatura kod obradi ne smije pasti ispod +5°C Pri ugradnji zaštiti od vremenskih uticaja i sunca. PAŽNAJA! Zaštititi ruke i oči.
  • Prirodno hidraulično vapno (NHL) prema EN 459-1
  • Cement
  • Hidrofom (kapilarno lomljen)
  • Bijeli, klasirani mramorni pijesak
  • Selektirana granulacija > 0,5mm, treba se umiješati na licu mjesta (40% kao dodatak polugotovom proizvodu).