Toolbox
Košarica za download (0)
Indeks proizvoda

RÖFIX PP 201 SILICA LF Silikatni dubinski predpremaz i razrjeđivač

 
Download:
tehnički list tehnički_list_RÖFIX_PP_201_SILICA_LF_Silikatni_dubinski_predpremaz_i_r_DC0023059.PDF
396,37 kB
Sigurnosni list Sigurnosni_list_RÖFIX_PP_201_SILICA_LF_Silikatni_dubinski_predpremaz_i_DC0020224.PDF
246,23 kB
IM0006328_md.jpg btn_search

Mineralni, ekološki univerzalni proizvod za RÖFIX silikatne završne dekorativne maltere i silikatne boje. Transparentni pretpremaz s algicidnim i fungicidnim karakteristikama zbog svoje prirodne alkalnosti. Prikladan za korištenje vani, a zbog upotrebe sir

Upotrebljava se s jedne strane kao dubinski pretpremaz za učvršćivanje mineralnih podloga, a s druge strane kao razrjeđivač za RÖFIX silikatne završne dekorativne maltere i silikatne boje.

Upotrebljava se s jedne strane kao dubinski predpremaz za učvršćivanje mineralnih podloga, a s druge strane kao razrjeđivač za RÖFIX silikatne žbuke i silikatne boje.

Unutra/vani/plafon Izmješati prije upotrebe 1:1 razrijedivo s vodom 2 nanos valjkom Valjak temeljito očistiti vodom Obratiti pažnju na tehnički list Pri ugradnji zaštiti od vremenskih uticaja i sunca. PAŽNAJA! Zaštititi ruke i oči. Temperatura kod obradi ne smije pasti ispod +5°C Rok trajanja: minimalno 12 mjeseci
  • Učvršćuje mineralne podloge, stvara mineralno nosive podloge.
  • Niska emisija, ne sadrži rastvore.
  • Bezbojno, transparentno
  • Poboljšava prionjivost
  • Mineralno: prirodno djelovanje protiv plijesni (alkalno), paropropusno (sD-vrijednost< 0,05m), negorivo (A2 prema DIN 4102).
  • Vezivo: Kalij - vodeno staklo ("silikat") s organskim dodacima