Toolbox
Košarica za download (0)
Indeks proizvoda
Lijepi pod

RÖFIX savjetnik za podne sisteme

 

Donosimo Vam nekoliko korisnih savjeta za pravilni odabir podnih sistema za Vaš dom

Udobnost življenja u nekoj zgradi, uglavnom ovisi o dobroj klimi prostora i akustici u unutrašnjim prostorijama. Ispravan odabir materijala može jako uticati na ova dva faktora.

Dobro promišljeni i isplanirani slojevi u podu, utiču na temperaturu i smanjenje prijenosa buke koraka, čime stvaraju osjećaj ugode u prostoriji.

U kombinaciji s podnim grijanjem, estrih osigurava ravnomjernu raspodjelu temperature. Estrih je završetak ravne površine i u pravilu se može koristiti kao pod, ali i čini podlogu za sve ostale obloge.

Kako bi se spomenuta pozitivna svojstva mogla iskoristiti, važno je da se upravo kod estriha osobita pažnja posveti kvaliteti, tehnici izvođenja i postavljanja.

Znanje i iskustvo firme RÖFIX se dopunjava iskustvom i sposobnosti osoba koje vrše ugradnju što stvara sinergiju usmjerenu na budućnost.

Stalno usavršavanje se očituje u raznovrsnosti proizvoda i u korištenim materijalima i sistemima. RÖFIX proizvodi odgovaraju raznim evropskim i nacionalnim normama, pravilnicima i smjernicama.

Kroz usku saradnju s ispitnim institutima, odjelima za certifikovanje i stalnim angažmanom u izradi normi, RÖFIX uveliko doprinosi povećanju kvalitete proizvoda na tržištu i njihovoj pravilnoj ugradnji.

Ugodna mikroklima i sigurna ušteda energije

Boden Systeme

Optimalna izolacija započinje kod poda podruma, a završava kod plafona gornjeg kata. To, ne samo da štedi troškove grijanja zimi, već presudno doprinosi štednji energije, na primjer prilikom korištenja klima uređaja ljeti.

Tko gradi misleći na budućnost, taj postavlja maksimalne zahtjeve u pogledu energetske učinkovitosti i ekologije. 

 

Koji je estrih (glazura) po vašoj mjeri?

Grijani estrih

Odaberite RÖFIX Estrih (glazuru) po Vašoj mjeri i osigurajte optimalnu učinskovitost vašeg poda. Za Vas smo izdvojili slijedeće konstrukcije RÖFIX Estriha (glazura):

  • Vezani estrih (glazura)
  • Estrih (glazura) na razdijelnom sloju
  • Estrih (glazura) na izolacionom sloju
  • Grijani estrih

 

Cementni estrih baš po mjeri Vaših podova

Ugradnja brzovezujućeg cementnog estriha 1

Od pronalaska Portland cementa cementni je estrih najčešći način izvođenje estriha. Prednost je ta što su cementi vezani estrisi (glazure) zbog svoje neosjetljivosti na vlagu odgovarajući za vanjsko i unutrašnje područje. Njih karakterizira izuzetno velika otpornost na smrzavanje i mogu se univerzalno primjenjivati.

 

 

CRETEO®STANDARD 999 BETON/ESTRIH

RÖFIX Beton Estrih_2

Multifunkcionalni proizvod iz RÖFIX radionice:

• Beton: za postavljanje podnih ploča, malih temelja, nadvratnika za vrata i prozore, vrtne zidove

• Estrih: za sve plivajuće i vezane estrihe. Kod vezanog estriha se kao vezivo koristi RÖFIX 972

 

NOVA ekonomična masa za niveliranje RÖFIX FN 690

FN 690 VREČA

 
Da bi Vaš pod nakon polaganja parketa, laminata, keramike ili nekog drugog materijala u konačnici bio kompletan, potrebno je kvalitetno pripremiti podlogu, a da bi se podloga kvalitetno pripremila, potrebno ju je nivelirati. Zato Vam RÖFIX nudi nekoliko kvalitetnih rješenja.

Prvo od njih je RÖFIX FN 690.

     

RÖFIX 831- Vaše riješenje za za ravne podove

1

Za izjednačavanje nejednakosti na podlozi  koristimo  izolacijske lagane nasipe. Služe i za popunjavanje praznina između kablova, cijevi i drvenih konstrukcija.

 

Najlakši način za učenje? Pratite nas na RÖFIXtv-u

YouTube2

Pogledajte što Vam nudimo na RÖFIXtv-u... Savršen i brz način za učenje...Naučite s lakoćom ugraditi RÖFIX Podne sustave...

     

RÖFIX AS 345 Optiseal® 1K

 

Optiseal

Vlaga može prouzrokovati štete na građevinskim objektima. Posebno u području prskanja vode iz kada i tuš-kabina može doći do provlaživanja, te se kao posljedica mogu pojaviti fleke. Vi neželite biti jedan od onih koji muku mući upravo s ovim problemom? Mi Vam nudimo rješenje...

Isprobajte RÖFIX AS 345 Optiseal® 1K