Toolbox
Košarica za download (0)
Indeks proizvoda
Lijepa fasada

RÖFIX savjetnik za termo-izolaciju fasade

 

Donosimo Vam nekoliko korisnih savjeta za pravilni odabir termo-izolacije za Vašu fasadu

Visoke performanse, suvremena i visokotehnološka rješenja, izdržljivost kao i ekološka prihvatljivost za sve tipove obiteljskih i poslovnih objekata nudi Vam RÖFIX u svojim termo-izolacionim sistemima.

Suvremena izolacija u novogradnji

Odaberite ETAG certificirani sistem te se uselite u sigurni dom. Između ostalog možete odabrati slijedeće RÖFIX sisteme:

 

Sanacija termo-izolacionih sistema

Uvjerite se u zajamčenu dugotrajnost RÖFIX proizvoda. Zaštitite dom od vremenskih utjecaja i uštedite.

   

 

Stiropor ili kamena vuna

Stiropor fasada

stiropor toplotna izolacija fasade

Stiropor nudi ravnotežu između kvalitete i cijene. Otporan je na vlagu, jednostavan za obradu i ugradnju te cijenovno prihvatljiv.

 

 

Kamena vuna

toplotna izolacija fasade

Kamena vuna je prirodni paropropusni materijal. Ne gori, zato je prikladan za fasade i izolaciju visokih objekata.

Kako ukloniti 5 najčešćih šteta vanjskih uticaja na boji

Imate problema s izolacijom? RÖFIX pouzdano odgovara na Vaša pitanja! Uvjerite se na primjeru 5 najčešćih problema koji se javljaju kod termo izolacije.

     

Siti algi i gljivica?

Recite kraj mehaničkim i mikrobiološkim problemima na termo izolaciji. Zaboravite algice, gljivice, kredanje boja i loš vizualni dojam.

 

 

Siti pukotina na boji?

RÖFIX SycoTec najbolje je rješenje ako želite tamne boje na fasadi otporne na pukotine i deformacije, algi i gljivica.

     

Zaštite najizloženiji dio fasade

Otkrijte najjednostavnije i najučinkovitije rješenje za izvođenje najizloženijeg dijela fasade tj. fasadnog cokla pomoću RÖFIX Optiflex 1K i RÖFIX Optiflex 2K.

Program za oblikovanje fasade

Fasada ima snažan uticaj na konačni izgled zgrade. Jednom sagrađena, teško se mijenja. Konačni izgled fasade nikada nije prepušten slučaju, olakšajte si i prvo stvorite virtualno pročelje s RÖFIX Savjetnikom za fasade. To je program za virtualno oblikovanje fasade, u koji možete učitati sliku kuće koju ste sami slikali. Program omogućuje kombiniranje više od 300 različitih nijansi boja.

Oblikovanje fasade u 4 koraka!

1. U program možete učitati sliku svog objekta. Ako nemate neku sliku koju želite učitati, možete birati između uzorka slika koje vam nudi program.

2. RÖFIX program za oblikovanje fasada omogućuje bilo koju kombinaciju nijansi. Možete birati između više od 300 nijansi iz RÖFIX Ton karte. Proizvoljno označujete polja koja želite obojiti, bojite i brišete boju s fasade, prozorskih okvira itd...

3. Kako bi prikaz bio čim realniji, program vam omogućuje da odaberete kombinaciju boja koju možete pogledati na dnevnom svjetlu: ujutro, u podne i navečer.

4. Kada ste završili obradu fotografije, spremite skicu.

 

Savetnik za fasade

 

A sada, sada ste Vi na redu da isprobate naš inovativni program za oblikovanje fasade na primjeru Vaše vlastite kuće.