Toolbox
Košarica za download (0)
Indeks proizvoda
RÖFIX Fokus

Fokus na inovativnim rješenjima

 

Izabrani i istaknuti proizvodi

RÖFIX Aerogel visokoefikasni izolacioni sistem

S RÖFIX Aerogel visokoefikasnim izolacionim sistemom, arhitekti i stručni izvođači napokon imaju inovativni i energetski efikasni sanacijski sistem na raspolaganju koji ispunjava sve posebne zahtjeve kako unutra tako i vani.

više

RÖFIX CalceClima®

RÖFIX CalceClima® proizvodi na prirodan način stvaraju zdrav i ugodan osjećaj stanovanja. Iscrpne studije potvrdile su odlična svojstva prirodnog vapna u pogledu apsorbcije vlage i štetnih tvari iz zraka. Prirodno vapno možemo opisati kao klima uređaj koji funkcionira bez dotoka struje, što znači da ono apsorbira vlagu iz zraka te ju po potrebi opet odpušta.

više

RÖFIX RenoFamily

Zbog svoga mineralnog sastava s visokim udjelom kreča, koji ima visok učinak paropropusnosti, RÖFIX RenoFamily proizvodi postižu jako dobra adhezijska svojstva te se bez problema ugrađuju.

više

Creteo®Phalt

Polukrute obloge tipa Creteo®Phalt su posebno prikladne za površine izložene visokim statičkim i dinamičkim opterećenjima. Mogu se primjenjivati kako unutra tako i vani.

više

Creteo®Gala

Značenje betona u pogledu uređenja vrta i krajobraza daleko nadilazi primjenu u obliku izrade staza i rubnika. Beton se može izlijevati u svim mogućim oblicima, što znači da možete izlijevati komplekste geometrijske oblike visokih arhitektonskih zahtjeva.

više

RÖFIX MINOPOR®

Izolacija pomoću ploća od mineralne pjene ujedinjuje ekološku i homogenu, kompletno mineralnu termo izolaciju.

više

RÖFIX SycoTec®

RÖFIX SycoTec® termo-izolacioni sistem, jest sistem prikladan za fasade iznimno intenzivnih boja (VOSS <25 % moguće).Ovaj mineralni sistem, obilježava svojstvo najbolje zaštite od nastanka algi i gljivica te najviša otpornost na udarce. RÖFIX SycoTec® sistem idealan je za lijepe i bezvremenske fasade, uz najvišu zaštitu boje te toplinskih opterećenja.

više

Završni sloj fasade: idealan za isticanje individualnosti

S nama je svaka fasada moguća! Otkrijte koje tehnike oblikovanja fasadnih površima nudi RÖFIX!

više

Umjetnost Sgraffito's

Sgraffito je više od dekoracije, pogledajte što je sve moguće izraditi pomoću ove tehnike.

više