RÖFIX StoneEtics® 103 s prirodnim kamenom

Toplinsko-izolacijski sustav

Tehnička dokumentacija

Tehnički list RÖFIX StoneEtics® 103 s prirodnim kamenom Toplinsko-izolacijski sustav bs

Tehnički list (TL)

pdf
175 KB
zatvori

Više preporuka o proizvodu

Opis proizvoda

RÖFIX StoneEtics® 103 s prirodnim kamenom je provjereni sustav koji kombinira prikladnu toplinsku izolaciju fasadnih površina s različitim oblicima i uzorcima prirodnog kamena uz maksimalno dopušteno površinsko opterećenje na podlogu od čak 103 kg/m2.
Odabir izolacijskih materijala u sustavu StoneEtics je iznimno širok, pa se između ostalog mogu ugraditi EPS, izolacijske ploče od pluta ili mineralne vune do maksimalne debljine ploča 200 mm.

Za lijepljenje se koristi isključivo RÖFIX Unistar LIGHT mort za lijepljenje i armiranje. Armira se istim materijalom kojim se lijepe izolacijske ploče uz obavezno korištenje RÖFIX P50 mrežice za armiranje. U sustavu RÖFIX StoneEtics® 103 s prirodnim kamenom obavezno je dodatno armiranje površine. Drugi armaturni sloj izvodi se izrazito fleksibilnim ljepilom za keramiku RÖFIX AG 685 SUPERFLEX S2 i specijalnom RÖFIX IG 996 nosivom mrežicom.

Sustav je upotpunjen ljepilom za izolacijske ploče vlastite proizvodnje RÖFIX AG 685 SUPERFLEX S2 i masom za fugiranje RÖFIX AJ 690.

RÖFIX StoneEtics može se ugrađivati na masivnim podlogama od cigle ili betona i u starogradnji, na prionjivim i nosivim masivnim podlogama.

zatvori

Zainteresirani ste za jedan od proizvoda iz našeg asoritmana ili trebate savjet?

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vas savjetovati.

Stojimo Vam na raspolaganju

Dogovorena logistika
Izvanredna kvaliteta
Osobno savjetovanje
Stranica se učitava ...