RÖFIX StoneEtics® 103 s umjetnim kamenom od lakog betona

(od lakog betona)

Tehnička dokumentacija

Tehnički list RÖFIX StoneEtics® 103 s umjetnim kamenom od lakog betona (od lakog betona) bs

Tehnički list (TL)

pdf
175 KB
zatvori

Više preporuka o proizvodu

Opis proizvoda

RÖFIX StoneEtics® 103 s umjetnim kamenom je provjereni sustav koji kombinira prikladnu toplinsku izolaciju fasadnih površina s različitim oblicima i uzorcima umjetnog kamena od laganog betona uz maksimalno dopušteno površinsko opterećenje na podlogu od čak 103 kg/m2.
Odabir izolacijskih materijala u sustavu StoneEtics iznimno je širok, pa se, između ostalih, mogu ugraditi EPS ploče, izolacijske ploče od pluta ili mineralne vune do maksimalne debljine ploča 200 mm.

Za lijepljenje se koristi isključivo RÖFIX Unistar LIGHT mort za lijepljenje i armiranje. Armira se istim materijalom kojim se lijepe izolacijske ploče uz obavezno korištenje RÖFIX P50 mrežice za armiranje. U sustavu RÖFIX StoneEtics® 103 s umjetnim kamenom obavezno je dodatno armiranje površine. Drugi armaturni sloj izvodi se fleksibilnim ljepilom za umjetni kamen RÖFIX AG 687 StoneColl i specijalnom RÖFIX IG 996 nosivom mrežicom.

Sustav je upotpunjen ljepilom za izolacijske ploče RÖFIX AG 687 StoneColl i masom za fugiranje RÖFIX AJ 618.

RÖFIX StoneEtics može se ugrađivati na masivnim podlogama od cigle ili betona i u starogradnji, na prionjivim i nosivim masivnim podlogama.

zatvori

Zainteresirani ste za jedan od proizvoda iz našeg asoritmana ili trebate savjet?

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vas savjetovati.

Stojimo Vam na raspolaganju

Dogovorena logistika
Izvanredna kvaliteta
Osobno savjetovanje
Stranica se učitava ...