Uređenje doma

Mase za izravnavanje

Rijetko kada se uspijeva podložnom malterom ili betonom izraditi takve površine koje bi bile odmah spremne za krečenje. Iako su često gornje površine ravne i glatke, one se lako oštete zbog grube svakodnevice na gradilištu. Tankoslojne glet mase su razvijene radi izravnavanja neravnina i rupica. Njihovim korištenjem postižu se ravnomjerne površine za nanošenje boja. Čak se i gipskartonske ploče kao i stare žbuke mogu jednostavno i sigurno obraditi. RÖFIX nudi različite vrste (vezivo) ovisno o zahtjevima na gradilištu, a vapneno/cementne, vapneno-disperzivne kao i čiste disperzivne glet mase sastavni su dio asortimana.

Građevinske boje i premazi

Stvoriti atmosferu s RÖFIX svijetom boja

RÖFIX je Vaš pravi partner kada su u pitanju boje. Bojama možete pobuditi određena raspoloženja ili u prostorijama stvoriti novu atmosferu. Pritom nije bit stvoriti šarenilo- već sklad različitih boja koji bude Vaša osjetila. Svijet je prepun boja da biste ga obukli u bijele tapete. Inspirirajte se, imajte hrabrosti za boju.

Fino stupnjevane nijanse, rafinirane kombinacije boja i tehnike bojenja odvode Vas u uzbudljive dimenzije. Beskrajne varijacije boja daju individualan ton fasadi i unutarnjem prostoru. Pronađite svoj osobni ton: Svijetle nijanse djeluju lagano i vedro, daju dojam širine i svaku prostoriju čine većom. Tamne nijanse djeluju tmurno, ograničavajuće te Vam također mogu pružiti osjećaj sigurnosti. Hladne nijanse osiguravaju distancu, pasivne su i ostavljaju dojam jednostavnosti i funkcionalnosti. Djeluju smirujuće i osvježavajuće. Tople nijanse ostavljaju dojam blizine i intimne ugodne atmosfere, djeluju poticajno i aktiviraju.

U svijetu RÖFIX boja i materijala stalno se stavljaju novi akcenti. Dobro promišljeni koncepti za usklađivanje čovjeka i arhitekure. Ponovno se traži boja, stvaraju se atraktivni životni prostori s atmosferom.

Stranica se učitava ...