RÖFIX - Graditi po sistemu

RÖFIX je izvorno obiteljska tvrtka osnovana davne 1888. godine u mjestu Röthis u Austriji. Tvrtku su osnovala braća Josef i Hermann Wechinger, a u samim začecima proizvodila je vapno i opeku. Od tada pa sve do danas, tvrtka RÖFIX se od malog proizvođača vapna i opeke razvila do tvrtke specijalizirane za proizvodnju gotovih mortova. Danas, 130 godina kasnije, RÖFIX je članica krovne organizacije/koncerna pod nazivom FIXIT GRUPPE i sinonim za proizvođača građevinskih sustava. 

Od 1995. godine RÖFIX je prisutan i u Bosni i Hercegovini. Tijekom više od 20 godina postojanja na BiH smo se tržištu razvili u jedu od vodećih tvrtki za proizvodnju i veleprodaju građevinskog materijala.  U Bosni i Hercegovini imamo 1 proizvodni pogon u Ljubuškom, te skladište u Sarajevu. Osim na kvalitetu i učinkovitost, proizvodna politika tvrtke RÖFIX u velikoj je mjeri usmjerena na kreiranje i proizvodnju dugoročno održivih i ekološki prihvatljivih sustavnih rješenja usklađenih s potrebama i željama krajnjih kupaca. 

TVRTKA

Naša misija, vizija i vrijednosti

Naše vrijeme karakteriziraju velike promjene i disrupcije. Uz kontinuiranu prilagodbu i fleksibilnost, organizacijama je prije svega potrebno uvjerljivo i dosljedno vodstvo. Misija i vizija FIXIT GRUPPE nas u tome podupiru.

Compliance odredba

Postupanje u skladu sa zakonskim propisima i ponašanje u skladu sa definiranim pravilima, važna su sastavnica temeljnih vrijednosti i internih procesa naše organizacije.