RÖFIX trendovi i rješenja

Aktualne teme

ZUB VREMENA

RENOVIRANJE I SANIRANJE

Renoviranje i saniranje znači poboljšanje kvalitete življenja. Tijekom dugogodišnjeg korištenja i zanemarivanja građevina iste gube na kvaliteti i udobnosti.

FASADE

RÖFIX EPS-F 031 RELAX

Inovativna fasadna izolaciona ploča

Fasadna izolaciona ploča sastoji se od ekspandirane, sive, tvrde polistirolske pjene EPS-F15

Tehnička rješenja u novogradnji

Fasade

Na našim stranicama saznajte više o raznim mogućnostima oblikovanja završnog izgleda fasade i na što je prilikom projektiranja i izvedbe važno obratiti pozornost.

Održiva gradnja

Unutarnji zidovi

Ugodna mikroklima prostora jako je važna za stvaranje osjećaja udobnosti i blagostanja.

Termo-izolacioni sistemi

Termo-izolacioni sistemi aktivno smanjuju prijenos topline kroz zidove te tako pomažu pri uštedi dragocjene energije. Komfor življenja povećava se drastično uporabom TIS sistema.

Podni sistemi

Bilo da su drvo, kamen, keramičke pločice, plastika ili tepih - estrihi vam nude čvrstu osnovu za svaku podnu oblogu i svaku uporabu.

Tehnička rješenja u starogradnju

Fasade

Stara i oštećena fasada ne izgleda lijepo. Nakon njene estetske i/ili energetske obnove, objekt će zasjati novim sjajem i zadovoljiti suvremene tehničke zahtjeve.

Unutarnji zidovi i plafoni

Obnovite li strukturu i boju unutarnjih zidova, interijer objekta poprimt će sasvim novi izgled, a energetskom obnovom povećat ćete njegovu ekonomičnost i udobnost.

Energetska obnova

Osjećaj ugode u prostoru uvelike ovisi o temperaturi unutarnjih zidova. Toplinsko-izolacijska obnova objekta jamči ugodnu temperaturu, nevisno o vremenskim prilikama.

Podni sistemi

Estrih je neosporno iznimno važan element za postizanje visoke razine kvalitete stambenog prostora. Njegove su mogućnosti primjene iznimno raznolike. Upravo zbog njegove izrazite izloženosti opterećen

NOVO

Pitanja i odgovori

Imate pitanja o RÖFIX proizvodima? Niste sigurni koju boju odabrati za fasadu? U ovoj rubrici možete pročitati sve o našim proizvodima, sustavima i sl