RÖFIX kao poslodavac

Što nudimo?

Verlässlichkeit Icon roefix 260x260 rund.png

Partnerski odnos

Transparentnost i povjerenje u našem su poslovanju visoko na ljestvici prioriteta. Timska struktura organizacije upravljačkom kadru omogućava kvalitetan uvid u potrebe i zahtjeve svih zaposlenika. Naš je, pak, visokoangažiran i kvalificiran, upravljački kadar usmjeren izgradnji pozitivne i zdrave organizacijske kulture.

Arbeitszeit Icon roefix.png

Radna atmosfera

Posvećeni smo kontinuiranom radu na izgradnji pozitivnog i poticajnog ozračja unutar organizacije. Posebnu pozornost, pritom, pridajemo optimizaciji poslovnih procesa, vodeći računa o optimalnoj opterećenosti zaposlenika. Zaposlenike potičemo na aktivno sudjelovanje u kreiranju poslovnih strategija, izražavanje mišljenja i traženje povratnih informacija.

Fortbildung Icon roefix.png

Stručno usavršavanje

Zaposlenike potičemo i pružamo im potporu u poslovnom i stručnom rastu i razvoju jer samo na taj način rastemo i mi. Oni su naše najveće bogatstvo i snaga.

Auszeichnungen Icon roefix 260x260 rund.png

Sport i druženje

Timski duh nam je iznimno važan. Upravo zato organiziramo druženja, wellbeing radionice i interne razmjene iskustava. Zaposlenike motiviramo na bavljenje sportom i aktivnu brigu o zdravlju. Druženja, uz besplatnu kavu, napitke i sezonsko voće, dio su naših tjednih rituala.

Zaposlenici su naše najveće bogatstvo

Mi, tvrtka Röfix, poznati smo po iznimnoj kvaliteti proizvoda koji izlaze s naših proizvodnih linija. Osim brige o proizvodima, u fokusu naših  aktivnosti su naše zaposlenice i zaposlenici jer bez njih ne bismo bili ono što danas jesmo. Samo uz pomoć njih, naših vrijednih, stručnih, posvećenih i kreativnih zaposlenica i zaposlenika možemo s pravom nositi titulu jednog od tržišnih lidera s područja proizvodnje građevinskih materijala. Iznimno nam je važno da se svi zaposlenici osjećaju dobrodošlima, sigurnima i cijenjenima. I upravo zato se trudimo pružiti im mogućnost razvoja i stručnog napredovanja, atraktivna i kompetitivna primanja te razne male darove od srca od kojih su interna druženja i besplatna kava tek manji dio.

Oblikujte zajedno s nama budućnost tvrtke RÖFIX i postanite članom našeg internacionalnog tima. Suradnjom na zajedničkim, inovativnim projektima i unaprijeđivanjem postojećeg poslovanja stvaramo naše bolje sutra.

Pošaljite prijavu za posao:

Online prijava

Lični podaci


Dokumenti

Prijava se smatra potpunom ukoliko priložite sve dokumente.
Prenesene datoteke:
  Obriši datoteke
  Prenesene datoteke:
   Obriši datoteke
   Prenesene datoteke:
    Obriši datoteke

    Zaštita ličnih podataka

    Ovdje možete preuzeti i saznati više o zaštiti ličnih podataka Zaštita ličnih podataka

    RAST I MEĐUNARODNA EKSPANZIJA

    Mi smo europska tvrtka, članica njemačkog koncerna, strateški usmjerena rastu poslovanja i međunarodnoj ekspanziji.
    RÖFIX proizvodi i sustavna rješenja, kao i usluge osmišljene u skladu sa specifičnim potrebama RÖFIX klijenata, uz već potvrđenu stručnost RÖFIX profesionalaca, osnova su uspješnog i pravovremenog izvršavanja svih, pa i onih najizazovnijih, građevinsko-tehničkih zadataka.

    KONTINUIRANO ŠKOLOVANJE

    Jedan od ključnih faktora uspjeha tvrtke RÖFIX su angažirani, motivirani i stručni zaposlenici.
    Inovativni proizvodi, usklađeni s visokim zahtjevima kvalitete, rezultat su, ne samo kontinuiranih edukacija RÖFIX zaposlenika u najrazličitijim područjima njihovog djelovanja, od proizvodnje, preko sigurnosti i kvalitete, pa sve do marketinga i prodaje, već, prije svega, njihovog osobnog angažmana i iznimne posvećenosti.

    DOSTAVITE PRIJAVU

    Želite li raditi u internacionalnom i poticajnom okruženju i postati dijelom iznimno angažiranog i uspještnog RÖFIX tima, provjerite listu otvorenih natječaja i pošaljite nam svoju prijavu. Otvorene zamolbe za posao uvijek nam možete dostaviti i mailom na:
    office.ljubuski@roefix.com

    Stranica se učitava...