RÖFIX kao poslodavac

Što nudimo?

Partnerski odnos

Transparentnost i povjerenje u našem su poslovanju visoko na ljestvici prioriteta. Timska struktura organizacije upravljačkom kadru omogućava kvalitetan uvid u potrebe i zahtjeve svih zaposlenika. Naš je, pak, visokoangažiran i kvalificiran, upravljački kadar usmjeren izgradnji pozitivne i zdrave organizacijske kulture.

Radna atmosfera

Posvećeni smo kontinuiranom radu na izgradnji pozitivnog i poticajnog ozračja unutar organizacije. Posebnu pozornost, pritom, pridajemo optimizaciji poslovnih procesa, vodeći računa o optimalnoj opterećenosti zaposlenika. Zaposlenike potičemo na aktivno sudjelovanje u kreiranju poslovnih strategija, izražavanje mišljenja i traženje povratnih informacija.

Stručno usavršavanje

Zaposlenike potičemo i pružamo im potporu u poslovnom i stručnom rastu i razvoju jer samo na taj način rastemo i mi. Oni su naše najveće bogatstvo i snaga.

Sport i druženje

Timski duh nam je iznimno važan. Upravo zato organiziramo druženja, wellbeing radionice i interne razmjene iskustava. Zaposlenike motiviramo na bavljenje sportom i aktivnu brigu o zdravlju. Druženja, uz besplatnu kavu, napitke i sezonsko voće, dio su naših tjednih rituala.

Zaposlenici su naše najveće bogatstvo

Mi, tvrtka Röfix, poznati smo po iznimnoj kvaliteti proizvoda koji izlaze s naših proizvodnih linija. Osim brige o proizvodima, u fokusu naših  aktivnosti su naše zaposlenice i zaposlenici jer bez njih ne bismo bili ono što danas jesmo. Samo uz pomoć njih, naših vrijednih, stručnih, posvećenih i kreativnih zaposlenica i zaposlenika možemo s pravom nositi titulu jednog od tržišnih lidera s područja proizvodnje građevinskih materijala. Iznimno nam je važno da se svi zaposlenici osjećaju dobrodošlima, sigurnima i cijenjenima. I upravo zato se trudimo pružiti im mogućnost razvoja i stručnog napredovanja, atraktivna i kompetitivna primanja te razne male darove od srca od kojih su interna druženja i besplatna kava tek manji dio.

Napomene o zaštiti osobnih podatak u postupku prijave za radno mjesto_BIH
JPG
6 MB

Oblikujte zajedno s nama budućnost tvrtke RÖFIX i postanite članom našeg internacionalnog tima. Suradnjom na zajedničkim, inovativnim projektima i unaprijeđivanjem postojećeg poslovanja stvaramo naše bolje sutra.

Online

Otvorena molba za posao

Postanite članom našeg tima!

Prijavite se jednostavno putem Online formulara: