Aktualne teme

ZUB VREMENA
19_Sanieren_und_Renovieren_Querformat_cmyk_mitUnschaerfe.jpg

RENOVIRANJE I SANIRANJE

Renoviranje i saniranje znači poboljšanje kvalitete življenja. Tijekom dugogodišnjeg korištenja i zanemarivanja građevina iste gube na kvaliteti i udobnosti.

FASADE
IMG_0083.jpg

RÖFIX EPS-F 031 RELAX

Inovativna fasadna izolaciona ploča

Fasadna izolaciona ploča sastoji se od ekspandirane, sive, tvrde polistirolske pjene EPS-F15

Tehnička rješenja u novogradnji

Rijeka_poslovna zgrada (24 of 24).jpg

Fasade

Na našim stranicama saznajte više o raznim mogućnostima oblikovanja završnog izgleda fasade i na što je prilikom projektiranja i izvedbe važno obratiti pozornost.

Esszimmer_iStock-472845038.jpg

Održiva gradnja

Unutarnji zidovi

Ugodna mikroklima prostora jako je važna za stvaranje osjećaja udobnosti i blagostanja.

RÖFIX EPS-F 031_web (COMPACT) RELAX.jpg

Termo-izolacioni sistemi

Termo-izolacioni sistemi aktivno smanjuju prijenos topline kroz zidove te tako pomažu pri uštedi dragocjene energije. Komfor življenja povećava se drastično uporabom TIS sistema.

IMG_0176-Edit.jpg

Podni sistemi

Bilo da su drvo, kamen, keramičke pločice, plastika ili tepih - estrihi vam nude čvrstu osnovu za svaku podnu oblogu i svaku uporabu.

Tehnička rješenja u starogradnju

Rijeka_med fakultet (5 of 24).jpg

Fasade

Stara i oštećena fasada ne izgleda lijepo. Nakon njene estetske i/ili energetske obnove, objekt će zasjati novim sjajem i zadovoljiti suvremene tehničke zahtjeve.

Aprilia_Asilo_150624 (12).jpg

Unutarnji zidovi i stropovi

Obnovite li strukturu i boju unutarnjih zidova, interijer objekta poprimt će sasvim novi izgled, a energetskom obnovom povećat ćete njegovu ekonomičnost i udobnost.

Eingangsbereich_iStock-511191566.jpg

Energetska obnova

Osjećaj ugode u prostoru uvelike ovisi o temperaturi unutarnjih zidova. Toplinsko-izolacijska obnova objekta jamči ugodnu temperaturu, nevisno o vremenskim prilikama.

06_Bodenspachtel_Querformat_FIXITGRUPPE_12_V2_mitUnschaerfe.jpg

Podni sistemi

Estrih je neosporno iznimno važan element za postizanje visoke razine kvalitete stambenog prostora. Njegove su mogućnosti primjene iznimno raznolike. Upravo zbog njegove izrazite izloženosti opterećen

IMG_0074-Edit.jpg
NOVO

Pitanja i odgovori

Imate pitanja o RÖFIX proizvodima? Niste sigurni koju boju odabrati za fasadu? U ovoj rubrici možete pročitati sve o našim proizvodima, sustavima i sl