Postizanje vrijednosti. Za naše kupce i društvo.

Bilo da se radi o zaštiti spomenika ili novogradnji, obnovi mostova ili popravcima zgrada - RÖFIX ima desetljeća iskustva očuvanja nekretnina i infrastrukture diljem Europe. Tim znanjem štitimo materijalne vrijednosti, osiguravamo kapital i smanjujemo korištenje vrijednih resursa.

Saniranje

Postizanje vrijednosti

Zaštita okoliša u novo-/starogradnji

Bilo da se radi o obnovi fasade, nadogradnji ili adaptaciji - sklad očuvanja vrijednosti objekta i zaštite klime jedan je od naših temeljnih zadataka. RÖFIX u svom asortimanu nudi individualna i provjerena rješenja za stare i nove zgrade.

 

istaknuti materijali

Očuvanje vrijednosti

Zaštita infrastrukture

Osim klasičnog asortimana proizvoda i sustava u visokogradnji, RÖFIX nudi i brojne prskane i suhe betone za primjenu u niskogradnji, vrtlarstvu, uređenju okoliša i izgradnji staza. Područja primjene kreću se od izgradnje velikih mostova i tunela do jednostavnih sigurnosnih radova i složenih obnova.

Naša kompanija vodi računa o potrebama naših klijenata i pouzdan smo partner u zaštiti njihovih vrijednosti. Firma smo koja kontinuirano raste, razvija se i ostaje prvi izbor pri gradnji te mjerilo kvalitete i profesionalnosti. Želimo biti dostupni svim korisnicima, poželjan poslodavac našim zaposlenicima i poslovati kao društveno odgovorno i ekološki osviješteno poduzeće.
Namik Musić, direktor Bosne i Hercegovine
Reference

Očuvanje vrijednosti

Iz laboratorija direktno na gradilište

RÖFIX je jedna od vodećih tvrtki u području sanacije i održavanja objekata. U našoj se ponudi nalazi niz proizvoda namijenjenih ugradnji na fasade, zidove i podove koji odgovaraju najvišim standardima kvalitete. Širinu palete naših proizvoda ilustriraju i naše aktualne reference.

Kvaliteta

Stvaranje vrijednosti

Precizan rad

Naš je cilj dobre proizvode učiniti još boljima i novim idejama riješiti probleme naših kupaca. Upravo na tome rade lokalni interdisciplinarni timovi naših znanstvenika, tehničara primjene i specijalista za osiguravanje kvalitete diljem Europe.

Karijera

Živjeti naše vrijednosti

Mi u RÖFIXu

Uspjeh naše organizacije u prvom je redu zasluga svih naših zaposlenika koji postižu postavljene poslovne ciljeve s iznimnim angažmanom i kompetencijom. Baza kvalitete, inovativnosti i konkurentnosti su naše vrijednosti koje svi mi zajedno živimo.