RÖFIX StoneEtics® 103 s prirodnim kamenom
Toplinsko-izolacijski sustav

RÖFIX StoneEtics® 103 s prirodnim kamenom
  • Optimalna izolaciona svojstva
  • Izvrsna obradivost
  • Ne sadrži HFCKW i HFKW

Tehnička dokumentacija

Tehnički list RÖFIX StoneEtics® 103 s prirodnim kamenom Toplinsko-izolacijski sustav bs

Tehnički list

pdf
175 KB

Opis sistema

RÖFIX StoneEtics® 103 s prirodnim kamenom

RÖFIX StoneEtics® 103 s prirodnim kamenom je provjereni sustav koji kombinira prikladnu toplinsku izolaciju fasadnih površina s različitim oblicima i uzorcima prirodnog kamena uz maksimalno dopušteno površinsko opterećenje na podlogu od čak 103 kg/m2. ␍Odabir izolacijskih materijala u sustavu StoneEtics je iznimno širok, pa se između ostalog mogu ugraditi EPS, izolacijske ploče od pluta ili mineralne vune do maksimalne debljine ploča 200 mm. ␍

Za lijepljenje se koristi isključivo RÖFIX Unistar LIGHT mort za lijepljenje i armiranje. Armira se istim materijalom kojim se lijepe izolacijske ploče uz obavezno korištenje RÖFIX P50 mrežice za armiranje. U sustavu RÖFIX StoneEtics® 103 s prirodnim kamenom obavezno je dodatno armiranje površine. Drugi armaturni sloj izvodi se izrazito fleksibilnim ljepilom za keramiku RÖFIX AG 685 SUPERFLEX S2 i specijalnom RÖFIX IG 996 nosivom mrežicom.

Sistem je upotpunjen ljepilom za izolacijske ploče vlastite proizvodnje RÖFIX AG 685 SUPERFLEX S2 i masom za fugiranje RÖFIX AJ 690.

RÖFIX StoneEtics može se ugrađivati na masivnim podlogama od cigle ili betona i u starogradnji na svim prionjivim i nosivim masivnim podlogama.