RÖFIX StoneEtics® 50

s klinkerom
  • optimalna izolaciona svojstva
  • izvrsna obradivost
  • ne sadrži HFCKW i HFKW
zatvori

Tehnička dokumentacija

Tehnički list RÖFIX StoneEtics® 50 s klinkerom bs

Tehnički list

pdf
172 KB
zatvori

Više preporuka o proizvodu

Prednosti proizvoda

  • optimalna izolaciona svojstva
  • izvrsna obradivost
  • ne sadrži HFCKW i HFKW
zatvori

Opis proizvoda

RÖFIX StoneEtics® 50 s klinkerom je provjereni sistem koji kombinira prikladnu toplinsku izolaciju fasadnih površina s različitim nijansama i oblicima klinker pločica uz maksimalno dopušteno površinsko opterećenje na podlogu od 50 kg/m2. Mogućnosti primjene različitih izolacijskih materijala u sistemu StoneEtics iznimno su velike. U njega se, između ostalih, mogu ugraditi EPS ploče, izolacijske ploče od pluta ili mineralne vune do maksimalne debljine ploča 300 mm.

Mehaničko pričvršćivanje s RÖFIX ROCKET teleskopskim uronjivim pričvrsnicama je obavezno, bez obzira na podskupinu zgrada. Armira se istim materijalom kojim se lijepe izolacijske ploče uz obavezno korištenje RÖFIX P100 mrežice za armiranje. U sistemu RÖFIX StoneEtics® 50 s keramikom nema potrebe za dodatnim (dvostrukim) armiranjem.

Sistem je upotpunjen ljepilom za izolacijske ploče vlastite proizvodnje RÖFIX AG 685 SUPERFLEX S2 i masom za fugiranje RÖFIX AJ 690.

RÖFIX StoneEtics može se ugrađivati na masivnim podlogama od cigle ili betona i u starogradnji na svim prionjivim i nosivim masivnim podlogama.

zatvori

Zainteresirani ste za jedan od proizvoda iz našeg asortimana ili trebate savjet?

Obratite nam se s povjerenjem!

Kontakt obrazac

Stojimo Vam na raspolaganju:

Dogovorena logistika
Izvanredna kvaliteta
Osobno savjetovanje
Stranica se učitava...