RÖFIX KREATIV struktura - izraz kreativnosti i individualnosti

Kreativni reljefi fasade jamče atraktivnost svakog objekta

Oduvijek su u svijetu umjetnosti i arhitekture, dekoracija i tekstura imale značajnu ulogu pri naglašavanju kreativnosti. Težnja za osobnim izražajem u kreiranju površina s naglašenijim ili decentnijim teksturama prisutna je i danas kod uređenja objekata.

Nove RÖFIX KREATIV kreativne tehnike strukturiranja s vrhunskim, kvalitetnim i izdašnim žbukama lako dizajniraju iznimno kreativne i jedinstvene površine fasada. U taktilnom doživljaju trodimenzionalnih struktura odražava se umjetnička crta izvođača, uvijek iznova posebna i drugačija - neponovljiva. RÖFIX KREATIV kreativne tehnike strukturiranja nisu, dakle, konvencionalne tehnike, već široka paleta dodatnih efekata i dekorativnih detalja,potpuno prilagođenih individualnim željama investitora. Varijante predložene u ovoj brošuri osnova su za bezbrojne kombinacije i mogućnosti primjene, ovisno o individualnim zamislima, vrsti fasade, ali i o toplinskoj izolaciji objekta. Odabir posebno obrađenih tekstura uz igru svjetlosti staklenih dodataka i čestica, upotpunjenih lijepom bojom, jamče posebnost i atraktivnost fasade svakog objekta.

RÖFIX kreativne tehnike strukturiranja

Najljepše su one tehnike strukturiranja koje nastaju kao spoj mašte i inspiracije. Pružamo vam stručnu podršku i savjetovanje pri odabiru boja i proizvoda, koji će u potpunosti odgovarati estetskim i tehničkim karakteristikama kreativne strukture koju ste odabrali. 

U mogućnosti smo, prema vašim individualnim zamislima, izraditi uzorak određene kreativne tehnike strukturiranja kako biste prije konačnog odabira bili sigurni u svoju odluku.

Pronađite inspiraciju! 

Preuzmite brošuru: