Zaštita spomenika i ekološka gradnja

Renoviranje i saniranje znači poboljšanje kvalitete življenja. Tijekom dugogodišnjeg korištenja i zanemarivanja građevina iste gube na kvaliteti i udobnosti. Pri tome je okolina jako važan faktor za blagostanje svakog čovjeka. Profesionalno renoviranje i saniranje podiže kvalitetu stanovanja i rada, snižava potrošnju energije te poboljšava klimu prostorije. Sa širokim asortimanom kvalitetnih sustava na području renoviranja i saniranja, RÖFIX nudi odličnu bazu za ambiciozne pothvate na ovom području. Veliki broj ekološki certificiranih proizvoda i ideja stvaraju prostor za uzbudljive kreacije stambenih i poslovnih prostorija, ekološke sirovine i postupci proizvodnje čuvaju okoliš. Dakle, sve je spremno za stvaranje Vašeg idealnog prostora.

Povijesni mortovi

Stvarni cilj održavanja spomenika nije rekonstrukcija, već očuvanje povijesne jezgre. RÖFIX restauratorima nudi kompletnu paletu povijesnih mortova, podložnih i završnih žbuka te građevinskih premaza

Popravak klupčice fasade

Često se susrećemo s oštećenjima podnožja na starim objektima. Ovdje možete saznati kako ih sanirati.

RÖFIX RenoFamily

20. godina RenoFamily

RÖFIX Renostar®, RÖFIX Renoplus®, RÖFIX Renofinish® i RÖFIX Renofino su četri proizvoda iz grupe RenoFamily, koja se smatraju univerzalnim materijalima za rješavanje problema na svakome gradilištu.

RÖFIX RENOPOR®

Suhi sustav za saniranje

 

S RÖFIX Renopor® suhim sustavom za saniranje moguće je brzo, učinkovito i čisto saniranje unutarnjih zidova i stropova.